Etusivu
Rajapyykki
Kiinteistötoimisto
Etusivu

RAJAPYYKKI - Kiinteistötoimisto on  teollisen kiinteistöalan palveluja tarjoava yksikkö. Suoritamme valikoidusti myös asuntokohteisiin liittyviä kiinteistöalan palveluja. Vahva osa toimintaamme on moniuloitteinen vuokrauspalvelu--- omia ja asiakkaittemme kohteita käsittäen.

Teemme kiinteistönarviointia, laadimme kauppakirjoja sekä suoritamme muita kiinteistö- ja asuntokohteiden kauppaan liittyviä toimeksiantoja.  Suoritamme hienotunteisesti vaativaakin kiinteistöalan ostoagentuuria. Laaja ja monipuolinen sidosryhmäverkostomme on käytettävissänne kattaen mm.  rahoituksen, rakennuttamisen, rakentamisen,  tukevan yrityspartsershipin,  tilinpidon sekä juridiikan. Lisäksi rakennutamme omia ja päämiestemme kiinteistökohteita.

 
Toimeksiantomme ovat luottamuksellisia ja perustuvat vahvaan yksilöllisyyteen ja laatuun.
Meillä ei ole listahintoja, sillä tarpeet ja palvelukokonaisuudet ovat aina yksilöllisiä sisällöltään -- siis myös hinnoittelultaan.
Jos etsit halvinta - valitse joku toinen, jos etsit tuottavinta - valitse meidät.

Päätoimialue on Oulun ja Lapin lääni.VUOKRATAAN TOIMITILAALISÄKUVIA VUOKRAHALLISTAEtusivuKIINTEISTÖJOHTAMINEN JA RAKENNUTTAMINENVUOKRATAAN UUTTA HALLITILAA OULUN RUSKOSSAVUOKRATTAVANA KIINTEISTÖTOIMISTOYRITYSPALVELUTYHTEYSTIEDOT