Rajapyykki
Kiinteistötoimisto
Asunnot / Kiinteistöt - Ostoagentuuri

Suomalainen hyvä kiinteistönvälitystapa edellyttää ammattimaiselta välittäjältä paitsi myyjän myös ostajan peruseduista huolehtimisen. Kiinteistönvälitysliikkeillä on varsin laaja selonottovelvollisuus ja siitä seuraava tiedonantovelvollisuus ostajalle kaupan kohteesta--- se me tiedetään. Tätä säädellään paitsi Maakaaressa myös Asuntokauppalaissa.  MUTTA sitä mitä ei lain mukaan tarvitse ostajalle kertoa, ei todellakaan kerrota ainakaan jos sillä voisi olla merkitystä kaupan tekemättä jättämiseen ! Tämä fakta toimii paitsi kiinteistönvälitysliikkeiden kautta myytävänä olevissa kohteissa myös eritoten yksityisen myyjän kohteissa. Näitä tietoja on varsin runsaasti kätkettynä monisärmäiseen asunto/kiinteistökauppamaailmaan. Voisi sanoa, että on todella uhkarohkeaa ostaa asunto tai muu kiinteistökohde ilman asiantuntija-apua !

Myytävien asuntojen / toimitilojen / kiinteistöjen hinnoittelussa on usein tapana "hakea markkinoilta mahdollisimman korkeaa hintaa". Tätä logiikkaa noudattaa suurin osa kiinteistönvälitysliikkeistä samalla määritellen kohdetyypille ( esim. 1970-luvulla rakennettu lähiöomakotitalo ) alueellisen eräänlaisen superhinnan. Tätä superhintaa lähtee tavoittelemaan luonnollisesti myös suurin osa yksityisistä myyjistä ( bongaten kohdetyyppien hintaskaalan internetistä ja paikallislehden asuntoliitteistä ). Me edustamme logiikkaa, jonka mukaan haemme kohdetyypille alueellisesti edullisimman mahdollisen ostohinnan--- ostajan eduksi. Vaikeaa ei ole myydä korkeallakaan hinnalla, sillä aina löytyy joku joka maksaa ( lähes ) mitä pyydetään , kyse on lähinnä myyntiajasta. Erityisen vaikeaa on kuitenkin ostaa oikealla hinnalla, sillä se vaatii usein myyjän periaatteiden asiallista pyörtämistä ja taitoa saada myyjä myymään juuri Sinulle sopivaan hintaan. Tässä on meidän erityisosaamisen kulmakivi.

Ostoagentuuripalveluihimme kuuluu myös kohdeselvitykset. Asiakkaallamme voi olla jo "kiikarissa" kohde jonka osto voisi olla mahdollista, mutta myynti-informaatiosta ei selviä kuin yllä mainitut vähimmäistiedot. Tärkeitä seikkoja, mutta tyypillisesti kertomatta jääviä on mm. naapurusto, niin viereiset tontit, kuin ylä,- ala, tai sivuilla sijaitsevat asunnot ja ihmiset asunnoissa.

Kun tehdään asunto- tai muuta kiinteistökauppaa, ovat kauppahinnat usein vähintään kymmeniä tuhansia, jopa satoja tuhansia euroja. Näissä ei ole varaa epäonnistua. Meistä ostaja saa kaupantekoon yli 15 vuoden laajan asunto/kiinteistökaupan kokemuksella luotettavan edustajan huolehtimaan eduistaan, oikeuksistaan ja ennenkaikkea varmistamaan, että toteutuva kauppahinta on oikea ! Palkkiomme maksaa tosiasiassa kohteen myyjä, sillä neuvottelemme kauppahinnan kohdalleen ja luonnollisesti alaspäin pyydetystä ! Pyydä ehdotus ostoagentuuripaketista juuri sinun tarpeisiin sopivana.

Asunnot / Kiinteistöt - Ostoagentuuri
Kiinteistökehitys ja konsultointi
Arviointi- ja asiakirjapalvelut
VUOKRATAAN TOIMITILAALISÄKUVIA VUOKRAHALLISTAEtusivuKIINTEISTÖJOHTAMINEN JA RAKENNUTTAMINENVUOKRATAAN UUTTA HALLITILAA OULUN RUSKOSSAVUOKRATTAVANA KIINTEISTÖTOIMISTOYRITYSPALVELUTYHTEYSTIEDOT