KIINTEISTÖJOHTAMINEN JA RAKENNUTTAMINEN
Rajapyykki
Kiinteistötoimisto
KIINTEISTÖJOHTAMINEN JA RAKENNUTTAMINEN

Suoritamme valikoidusti liike- ja toimitilakiinteistöjen johtamista ts. toimitilojen isännöintiä. Voimme rakentaa haluamasi sisältöisen palvelupaketin , joka kattaa kiinteistön taloushallinnon, teknisen isännöinnin, huolto- korjaus- ja kunnossapidon sekä vuokrauksen ja kaupan. Verkostojemme kautta voimme ottaa vastaan vaativiakin kiinteistömanageeraustehtäviä sekä kiinteistönkehityshankkeita.

Rakennuttajapalvelumme kattaa kaiken kiinteistöliiketoimintasuunnitelmasta lähtien tontin hankintaan, rakennuksen suunnitteluun sekä rakentamiseen . Toimimme yhteistyössä vain todella luotettavien ja tunnetusti laadukkaan työn tekijöiden kanssa. Tilaajana voit luottaa meidän arvostelukykyyn vastata Sinun eduista ja toiveittesi täyttymisestä.

Projektireferenssilistamme kattaa kohteita laavusta kauppakeskuksiin sisältäen pieniä ja suuria rooleja pienissä ja suurissa kiinteistöissä.

Tavataan ja tutustutaan josko ajatuksemme ja visiomme kohtaisivat !

VUOKRATAAN TOIMITILAALISÄKUVIA VUOKRAHALLISTAEtusivuKIINTEISTÖJOHTAMINEN JA RAKENNUTTAMINENVUOKRATAAN UUTTA HALLITILAA OULUN RUSKOSSAVUOKRATTAVANA KIINTEISTÖTOIMISTOYRITYSPALVELUTYHTEYSTIEDOT